Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka300g255kcal54g0g3.9g0g
Kevytmaito (Valio)250g115kcal8g12g3.8g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly38g135kcal4.9g25.9g1.1g3.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos38g270kcal0.2g0.2g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)38g98kcal9.7g0.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g1842kcal161.6g90g91.2g15.2g
Valittu annoskoko823g921kcal80.8g45g45.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna411g461kcal40.4g22.5g22.8g3.8g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956