Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka3360g2856kcal604.8g0g43.7g0g
Kevytmaito (Valio)2800g1288kcal89.6g134.4g42g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly420g1508kcal54.6g289.8g12.6g42g
Oivariini, juokseva, rasvaseos420g3024kcal2.1g2.1g336g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.1g1.8g22.8g
Parsakaali brokkoli 840g295kcal38.8g16.4g2.5g21g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)420g1092kcal109.2g6.3g71.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18424g20634kcal1809.2g1006.2g1020g171.6g
Valittu annoskoko9212g10317kcal904.6g503.1g510g85.8g
Annoskoko puolitettuna4606g5159kcal452.3g251.6g255g42.9g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956