Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 300g2653kcal0g0g300g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1820g6245kcal185.5g1274g21.8g63.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1421kcal1.5g0.8g160g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g10g31kcal1.1g6.8g0.7g2.8g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500g228kcal15g24g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7664g23311kcal487.4g2954.4g1025.8g146.8g
Valittu annoskoko3832g11656kcal243.7g1477.2g512.9g73.4g
Annoskoko puolitettuna1916g5828kcal121.9g738.6g256.5g36.7g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070