Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%75g128kcal5.2g1.1g11.3g1.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2042g2471kcal148.2g297.6g75.2g22g
Valittu annoskoko1021g1236kcal74.1g148.8g37.6g11g
Annoskoko puolitettuna511g618kcal37.1g74.4g18.8g5.5g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145