Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g233g816kcal29.8g162.5g4.4g7.5g
Paistijauheliha 10%233g396kcal46.6g0g23.3g0g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%87g149kcal6g1.2g13.1g1.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala13g36kcal2.6g0.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2881kcal172.4g346.4g87.4g25.6g
Valittu annoskoko1190g1440kcal86.2g173.2g43.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna595g720kcal43.1g86.6g21.9g6.4g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145