Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g266g932kcal34.1g185.7g5.1g8.5g
Paistijauheliha 10%266g453kcal53.3g0g26.6g0g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%100g170kcal6.9g1.4g15g2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g41kcal2.9g0.7g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g3292kcal197.2g395.8g100g29.2g
Valittu annoskoko1360g1646kcal98.6g197.9g50g14.6g
Annoskoko puolitettuna680g823kcal49.3g99g25g7.3g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145