Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g300g1049kcal38.4g208.9g5.7g9.6g
Paistijauheliha 10%300g510kcal59.9g0g30g0g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%112g191kcal7.8g1.6g16.9g2.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3704kcal222g445.4g112.6g32.8g
Valittu annoskoko1530g1852kcal111g222.7g56.3g16.4g
Annoskoko puolitettuna765g926kcal55.5g111.4g28.2g8.2g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145