Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g33g117kcal4.3g23.2g0.6g1.1g
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%13g21kcal0.9g0.2g1.9g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.8g5.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g412kcal25g49.6g12.4g3.6g
Valittu annoskoko170g206kcal12.5g24.8g6.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g103kcal6.3g12.4g3.1g0.9g
Arvot/100g100g121kcal7.4g14.6g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145