Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g333g1166kcal42.6g232.1g6.3g10.7g
Paistijauheliha 10%333g566kcal66.6g0g33.3g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%125g212kcal8.6g1.7g18.7g2.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala18g51kcal3.7g0.9g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g4115kcal246.6g494.8g124.8g36.8g
Valittu annoskoko1700g2058kcal123.3g247.4g62.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna850g1029kcal61.7g123.7g31.2g9.2g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145