Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g400g1399kcal51.1g278.5g7.6g12.8g
Paistijauheliha 10%400g679kcal79.9g0g40g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%150g255kcal10.3g2.1g22.5g3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4938kcal295.6g594g150g44g
Valittu annoskoko2040g2469kcal147.8g297g75g22g
Annoskoko puolitettuna1020g1235kcal73.9g148.5g37.5g11g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145