Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g466g1632kcal59.7g324.9g8.9g14.9g
Paistijauheliha 10%466g793kcal93.2g0g46.6g0g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%175g297kcal12.1g2.4g26.2g3.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala26g72kcal5.1g1.3g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g5761kcal345.2g692.8g175g51.2g
Valittu annoskoko2380g2881kcal172.6g346.4g87.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna1190g1440kcal86.3g173.2g43.8g12.8g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145