Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g533g1865kcal68.2g371.4g10.1g17g
Paistijauheliha 10%533g906kcal106.6g0g53.3g0g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%200g340kcal13.8g2.8g30g4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala29g82kcal5.9g1.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g6584kcal394.6g792.2g200g58.6g
Valittu annoskoko2720g3292kcal197.3g396.1g100g29.3g
Annoskoko puolitettuna1360g1646kcal98.7g198.1g50g14.7g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145