Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g599g2098kcal76.7g417.8g11.4g19.2g
Paistijauheliha 10%599g1019kcal119.9g0g59.9g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%225g382kcal15.5g3.1g33.7g4.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g92kcal6.6g1.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g7407kcal443.8g890.6g224.8g66g
Valittu annoskoko3060g3704kcal221.9g445.3g112.4g33g
Annoskoko puolitettuna1530g1852kcal111g222.7g56.2g16.5g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145