Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g67g233kcal8.5g46.4g1.3g2.1g
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%25g43kcal1.7g0.3g3.7g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.7g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g823kcal49.2g99g25g7.2g
Valittu annoskoko340g412kcal24.6g49.5g12.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna170g206kcal12.3g24.8g6.3g1.8g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145