Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g666g2331kcal85.2g464.2g12.7g21.3g
Paistijauheliha 10%666g1132kcal133.2g0g66.6g0g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%250g425kcal17.2g3.5g37.5g5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala37g103kcal7.3g1.8g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g8230kcal492.8g989.8g250g73.2g
Valittu annoskoko3400g4115kcal246.4g494.9g125g36.6g
Annoskoko puolitettuna1700g2058kcal123.2g247.5g62.5g18.3g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145