Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g799g2797kcal102.3g557.1g15.2g25.6g
Paistijauheliha 10%799g1359kcal159.8g0g79.9g0g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%300g510kcal20.7g4.2g45g6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g9877kcal591.6g1188g300g88g
Valittu annoskoko4080g4938kcal295.8g594g150g44g
Annoskoko puolitettuna2040g2469kcal147.9g297g75g22g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145