Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g800g2800kcal102.4g557.6g15.2g25.6g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%300g510kcal20.7g4.2g45g6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8168g9886kcal592.2g1189g300.2g88g
Valittu annoskoko4084g4943kcal296.1g594.5g150.1g44g
Annoskoko puolitettuna2042g2472kcal148.1g297.3g75.1g22g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145