Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g932g3264kcal119.3g649.9g17.7g29.8g
Paistijauheliha 10%932g1585kcal186.5g0g93.2g0g
Vesi1865g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.7g0.9g11.7g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%350g594kcal24.1g4.9g52.4g7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala51g144kcal10.3g2.6g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g11522kcal690.2g1385.8g349.6g102.6g
Valittu annoskoko4760g5761kcal345.1g692.9g174.8g51.3g
Annoskoko puolitettuna2380g2881kcal172.6g346.5g87.4g25.7g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145