Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g100g350kcal12.8g69.6g1.9g3.2g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%38g64kcal2.6g0.5g5.6g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1235kcal74g148.4g37.4g10.8g
Valittu annoskoko510g617kcal37g74.2g18.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna255g309kcal18.5g37.1g9.4g2.7g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145