Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1066g3730kcal136.4g742.7g20.2g34.1g
Paistijauheliha 10%1066g1812kcal213.1g0g106.6g0g
Vesi2131g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g533g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%400g679kcal27.6g5.6g59.9g8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala59g164kcal11.7g2.9g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g13169kcal788.8g1583.8g399.8g117.2g
Valittu annoskoko5440g6584kcal394.4g791.9g199.9g58.6g
Annoskoko puolitettuna2720g3292kcal197.2g396g100g29.3g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145