Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1199g4196kcal153.4g835.6g22.8g38.4g
Paistijauheliha 10%1199g2038kcal239.8g0g119.9g0g
Vesi2398g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%450g764kcal31g6.3g67.4g9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala66g185kcal13.2g3.3g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g14814kcal887.4g1782g449.8g132g
Valittu annoskoko6120g7407kcal443.7g891g224.9g66g
Annoskoko puolitettuna3060g3704kcal221.9g445.5g112.5g33g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145