Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g133g466kcal17g92.8g2.5g4.3g
Paistijauheliha 10%133g226kcal26.6g0g13.3g0g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%50g85kcal3.4g0.7g7.5g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.3g21kcal1.5g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1646kcal98.4g198g49.8g14.8g
Valittu annoskoko680g823kcal49.2g99g24.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna340g412kcal24.6g49.5g12.5g3.7g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145