Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1332g4662kcal170.5g928.4g25.3g42.6g
Paistijauheliha 10%1332g2264kcal266.4g0g133.2g0g
Vesi2664g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g666g187kcal4g39.6g1.3g16.7g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%500g849kcal34.5g7g74.9g10g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala73g205kcal14.7g3.7g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g16460kcal986.2g1979.8g499.8g146.6g
Valittu annoskoko6800g8230kcal493.1g989.9g249.9g73.3g
Annoskoko puolitettuna3400g4115kcal246.6g495g125g36.7g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145