Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1600g5600kcal204.8g1115.2g30.4g51.2g
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%600g1020kcal41.4g8.4g90g12g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g246kcal17.6g4.4g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16336g19772kcal1184.4g2378g600.4g176g
Valittu annoskoko8168g9886kcal592.2g1189g300.2g88g
Annoskoko puolitettuna4084g4943kcal296.1g594.5g150.1g44g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145