Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g167g583kcal21.3g116.1g3.2g5.3g
Paistijauheliha 10%167g283kcal33.3g0g16.7g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%62g106kcal4.3g0.9g9.4g1.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala9g26kcal1.8g0.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g2058kcal123.2g247.8g62.8g18.2g
Valittu annoskoko850g1029kcal61.6g123.9g31.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna425g514kcal30.8g62g15.7g4.6g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145