Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Suklaa tumma 120g620kcal4.7g63.9g37.2g6.4g
Sokeri 212g861kcal0g211.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g98g302kcal16.6g52.7g2.8g12.7g
Cashewpähkinä 50g287kcal10g9.4g23.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1379g5904kcal92.6g677g311.6g41.8g
Valittu annoskoko690g2952kcal46.3g338.5g155.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna345g1476kcal23.2g169.3g77.9g10.5g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276