Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 390g114kcal4g18.2g1.2g7.1g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1062kcal12.8g43.2g88.6g15.2g
Valittu annoskoko520g531kcal6.4g21.6g44.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna260g265kcal3.2g10.8g22.2g3.8g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768