Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 534g207kcal2.3g36.3g2.7g13.9g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.7g3.7kcal0.4g0.2g0.1g6.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g134g801kcal32g8.8g72.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1081kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g5025kcal142.8g92.4g450.2g41.2g
Valittu annoskoko1088g2512kcal71.4g46.2g225.1g20.6g
Annoskoko puolitettuna544g1256kcal35.7g23.1g112.6g10.3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794