Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 601g233kcal2.6g40.9g3g15.6g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g7.5g4.1kcal0.5g0.2g0.2g7.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g150g901kcal36g9.9g81.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl135g1217kcal0g0g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g5652kcal160.8g104g506.8g46.2g
Valittu annoskoko1224g2826kcal80.4g52g253.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna612g1413kcal40.2g26g126.7g11.6g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794