Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 67g26kcal0.3g4.5g0.3g1.7g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g100kcal4g1.1g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g628kcal18g11.4g56.2g5g
Valittu annoskoko136g314kcal9g5.7g28.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna68g157kcal4.5g2.9g14.1g1.3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794