Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 668g259kcal2.9g45.4g3.3g17.4g
Kananmuna kuoreton 367g524kcal45.9g1.1g37.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g8.3g4.6kcal0.5g0.3g0.2g8.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g167g1001kcal40g11g90.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1352kcal0g0g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g6281kcal178.6g115.6g562.8g51.4g
Valittu annoskoko1360g3140kcal89.3g57.8g281.4g25.7g
Annoskoko puolitettuna680g1570kcal44.7g28.9g140.7g12.9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794