Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.3g0.7kcal0.1g0g0g1.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g150kcal6g1.7g13.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g941kcal26.8g17.4g84.2g7.8g
Valittu annoskoko204g471kcal13.4g8.7g42.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna102g235kcal6.7g4.4g21.1g2g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794