Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 134g52kcal0.6g9.1g0.7g3.5g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.7g0.9kcal0.1g0.1g0g1.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g33g200kcal8g2.2g18g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1256kcal35.8g23.2g112.4g10.4g
Valittu annoskoko272g628kcal17.9g11.6g56.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna136g314kcal9g5.8g28.1g2.6g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794