Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.5g1.4kcal0.2g0.1g0.1g2.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g300kcal12g3.3g27g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1884kcal53.8g34.6g169g15.4g
Valittu annoskoko408g942kcal26.9g17.3g84.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna204g471kcal13.5g8.7g42.3g3.9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794