Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 267g104kcal1.2g18.2g1.3g6.9g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.3g1.8kcal0.2g0.1g0.1g3.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g67g401kcal16g4.4g36g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g541kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g2512kcal71.6g46.2g225.2g20.4g
Valittu annoskoko544g1256kcal35.8g23.1g112.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna272g628kcal17.9g11.6g56.3g5.1g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794