Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 334g130kcal1.5g22.7g1.7g8.7g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.2g2.3kcal0.3g0.1g0.1g4.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g83g501kcal20g5.5g45.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g676kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3140kcal89.4g57.8g281.6g25.8g
Valittu annoskoko680g1570kcal44.7g28.9g140.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna340g785kcal22.4g14.5g70.4g6.5g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794