Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 400g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5g2.8kcal0.3g0.2g0.1g5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g3764kcal107.2g69.4g337.4g30.8g
Valittu annoskoko815g1882kcal53.6g34.7g168.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna408g941kcal26.8g17.4g84.4g7.7g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794