Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 401g156kcal1.8g27.2g2g10.4g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5g2.8kcal0.3g0.2g0.1g5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g601kcal24g6.6g54.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g811kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g3768kcal107.2g69.4g337.8g30.8g
Valittu annoskoko816g1884kcal53.6g34.7g168.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna408g942kcal26.8g17.4g84.5g7.7g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794