Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 467g181kcal2.1g31.8g2.3g12.1g
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.1g0.8g26.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5.8g3.2kcal0.4g0.2g0.1g5.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g117g701kcal28g7.7g63.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g946kcal0g0g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g4397kcal125.2g81g393.8g35.8g
Valittu annoskoko952g2198kcal62.6g40.5g196.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna476g1099kcal31.3g20.3g98.5g9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794