Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g300g84kcal3.3g15.3g0.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g100g349kcal7g20g27g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g20g82kcal1.4g0.4g5.8g0g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2389kcal176.2g77.8g147.8g0.8g
Valittu annoskoko855g1194kcal88.1g38.9g73.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna428g597kcal44.1g19.5g37g0.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006