Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Pellavansiemenöljy90g810kcal0g0g90g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g45g36kcal0g0g4.1g0g
Viinietikka 200g41kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g2570kcal0g2g278.2g0g
Valittu annoskoko380g1285kcal0g1g139.1g0g
Annoskoko puolitettuna190g643kcal0g0.5g69.6g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233