Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g450kcal35g2.5g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3324kcal212.4g87.4g238.6g16.2g
Valittu annoskoko1060g1662kcal106.2g43.7g119.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna530g831kcal53.1g21.9g59.7g4.1g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318