Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3989kcal254.8g105.2g286g19.6g
Valittu annoskoko1272g1995kcal127.4g52.6g143g9.8g
Annoskoko puolitettuna636g997kcal63.7g26.3g71.5g4.9g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318