Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g175g630kcal49g3.5g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g4654kcal297.4g122.8g333.6g22.8g
Valittu annoskoko1484g2327kcal148.7g61.4g166.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna742g1164kcal74.4g30.7g83.4g5.7g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318