Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g5318kcal340g140g381.4g26g
Valittu annoskoko1696g2659kcal170g70g190.7g13g
Annoskoko puolitettuna848g1330kcal85g35g95.4g6.5g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318