Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g665kcal42.4g17.4g47.6g3.2g
Valittu annoskoko212g332kcal21.2g8.7g23.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna106g166kcal10.6g4.4g11.9g0.8g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318