Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1994kcal127.4g52.6g143g9.8g
Valittu annoskoko636g997kcal63.7g26.3g71.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna318g499kcal31.9g13.2g35.8g2.5g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318