Tonnikalalasagne
Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.
Voit käyttää myös esim.
chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.
Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.
Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.
Lisää kerma, anna hautua hetken.
Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.
Sekä puolet juustoraasteesta.
Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.
Voit käyttää mausteina lisäksi esim.
oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.
Anna kiehahtaa.
Ja hauduta n. 5 min.
Aloita kastikkeella latominen vuokaan.
Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.
Ja uunissa n. 50 min.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa
Miia89