Valmista kanaliemi kattilassa ja pidä lämpimänä.
Pilko sipuli ja valkosipuli.
Ota toinen kattila ja kuullota sipulia öljyssä muutama minuutti.
Lisää valkosipuli ja mahd.
muut yrttimausteet (ei aineslistassa) ja kuullota hetki.
Lisää sitten riisi ja kuullota öljyssä kunnes riisi on läpikuultavaa (varo ettei ruskistu).
Lurauta valkoviini sekaan ja anna höyrystyä pois.
Sitten lisää sen verran kanalientä että riisit peittyvät ja hämmennä kunnes neste on imeytynyt.
Lisää kanalientä pienissä erissä ja jatka n. 15-20 min kunnes risotto on valmis.
Suolaa maun mukaan, ja hyvää on myös ilman parmesaania!
Tähän perusohjeeseen sitten kanaa, kalaa, vihanneksia yms - muista merkitä niiden kalorit erikseen
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaaKatimaari