Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g100g540kcal0.2g0.3g60g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Raparperi, tuore500g155kcal3.5g27.5g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g6577kcal125.4g1157.2g141.6g41.6g
Valittu annoskoko1665g3289kcal62.7g578.6g70.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna833g1644kcal31.4g289.3g35.4g10.4g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669